loading.gif
mobile-banner-bg

BÜYÜK TEŞKİLAT PİKNİĞİ

...
23 Eylül 2022 - Cuma

AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatımızın düzenlediği Büyük Teşkilat Pikniği teşkilat mensuplarımızın yoğun katılımıyla İle gerçekleşti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş Başkanlığında gerçekleşen Sultanbeyli Büyük Teşkilat Pikniğine, Başbakanımız ve Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım, İstanbul Milletvekilimiz Belma Satır,İl Teşkilat Başkanı İsmet Öztürk, İl Teşkilat Bölge Sorumlusu Aydoğan Ahıakın, Nurullah Aktaş İl Sultanbeyli Koordinatörü ve İl Yönetim kurulu Üyesi Bekir Aksu, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Yönetimleri Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, İlçe ve Mahalle Yönetimleri, Sandık Yönetimleri Katılım Sağladı.

 

Sabah saatlerinde başlayan Teşkilat Pikniği’nde partililere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Başbakanımız ve Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım yaptığı konuşmasında, böylesine güzel ve güneşli bir günde bir araya gelmenin ve kaynaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kutlu davada sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Bizler kocaman bir aileyiz herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.